EKIPI U17 - FEMRA
EKIPI U17 - FEMRA - FK APOLONIA

  "F.K. Apolonia" dhe veçanërisht Presidenti i Klubit, z. Koço Kokëdhima, e ka mbështetur shumë ngritjen dhe zhvillimin e ekipeve të futbollit të vajzave. Mbështetja ka qenë financiare, logjistike, me veshje, trajnime profesionale si dhe me inkurajim të gjithanshëm.

  Të gjitha ekipet e femrave kanë drejtor të Akademisë, kryetrajnerin e ekipit të parë, z. Maringlen Kule si edhe trajner të portierëve, z. Elton Hazizi.

  Është krijuar në tetor 2020

  Ekipi drejtohet nga trajneri i licensuar Endri Mehmeti.

  Janë 8 vajza pjesëmarrëse të federuara në këtë ekip.

  Ekipi është pjesëmarrës në kampionatin rajonal.