EKIPI U15 - FEMRA
EKIPI U15 - FEMRA - FK APOLONIA

  "F.K. Apolonia" dhe veçanërisht Presidenti i Klubit, z. Koço Kokëdhima, e ka mbështetur shumë ngritjen dhe zhvillimin e ekipeve të futbollit të vajzave. Mbështetja ka qenë financiare, logjistike, me veshje, trajnime profesionale si dhe me inkurajim të gjithanshëm.

  Të gjitha ekipet e femrave kanë drejtor të Akademisë, kryetrajnerin e ekipit të parë, z. Maringlen Kule si edhe trajner të portierëve, z. Elton Hazizi.

  Ekipi eshtë krijuar në shtator 2018

  Ekipi ka 20 vajza të federuara dhe drejtohet nga trajnere Alma Dizdari


  (Licensë UEFA B).

  Ekipi ndodhet në vendin e parë të kampionatit rajonal, ku merr pjesë.

  Dy lojtare janë të grumbulluara me ekipin kombëtar

  1. Floresita Bogdani

  2. Graciela Danaj