EKIPI U11 - FEMRA
EKIPI U11 - FEMRA - FK APOLONIA

  "F.K. Apolonia" dhe veçanërisht Presidenti i Klubit, z. Koço Kokëdhima, e ka mbështetur shumë ngritjen dhe zhvillimin e ekipeve të futbollit të vajzave. Mbështetja ka qenë financiare, logjistike, me veshje, trajnime profesionale si dhe me inkurajim të gjithanshëm.

  Të gjitha ekipet e femrave kanë drejtor të Akademisë, kryetrajnerin e ekipit të parë, z. Maringlen Kule si edhe trajner të portierëve, z. Elton Hazizi.

  Ekipi është formuar në shtator 2013

  Ekipi ka 15 vajza të federuara dhe drejtojet nga trajner Ernest Avdulaj


  (Licensë UEFA B).

  Ky ekip merr pjesë në kampionatin rajonal.